תפריט שבועי 1

איך מתכוננים לקראת שבוע בו אני מתחילה עבודה חדשה, ולא יודעת באיזה שעה אגיע הביתה? קודם כל, צריך להתאים את השאיפות למציאות- לא תהיה ארוחת גורמה כל ערב, וגם לא קרוב לזה. כן יהיו ארוחות פשוטות ומהירות. אבל זה לא אומר שצריך להסתפק בפסטה כל השבוע. זה מה שאני מקווה להכין:

ביום ראשון אני מקווה להכין סטראטה משאריות חלה משבת. אכין את כל המרכיבים במוצ"ש, כך שביום ראשון רק צריך להכניס את זה לתנור.

ביום שני אני רוצהלהכין קציצות טונה אפויות. הכנתי אותם כמה פעמים בעבר, וזה תמיד טעים. אולי פתיתים על יד. יכונו מראש- או במוצ"ש, או ביום ראשון בלילה.

ביום שלישי התוכנית היא להכין שווארמה ביתית. קצת יותר השקעה, אבל נראה לי שווה במיוחד.

ביום רביעי אכין צ'ילי צמחוני– הפעם מתכון מקורי לחלוטין, אותו אפרסם בפוסט נפרד.

ביום חמישי נאכל מרק קישואים ועגבניות, מרק שאני מכינה בתדירות גבוהה.  התקווה היא להכין את המרק ביום רביעי בלילה, כדי שביום חמישי אצטרך רק לחמם את המרק.

אוקיי, אז עכשיו יש לנו תפריט. מהתפריט אכין לי את רשימת הקניות, ואני יוצאת לדרך. מבטיחה לדווח שבוע הבא מה מכל זה הוכן, מה נאכל, מה אהבו ומה ירקו מהפה (בכל זאת, יש אחת בת שנתיים).

שבוע טוב!

תגובה אחת ל-“תפריט שבועי 1

  1. בהצלחה, בתפריט ובבלוג!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s