תפריט 4- השקדיה פורחת

השבוע נחגוג את הט"ו בשבט! אני עוד לא בטוחה מה נעשה עם זה בגזרת המטבח, אבל בנתיים ממשיכה לתכנן תפריט שגרתי:

נפתח את השבוע עם שניצל וצ'יפס– אבל לא סטנדרטים בכלל! שניצל מטופו, וצ'יפס אפויים מבטטה. עם קטשופ תוצרת בית אני צופה שזה יהיה להיט.

ביום שני אני זוממת להכין פסטה עם כרובית צלויה- כל כך אוהבת כרובית!

ביום שלישי נכין מרק שעועית שחורה בסיר בישול איטי. גילינו לא מזמן את השעועית השחורה, וכיף לגוון. שעועית באופן כללי היא זולה, משביעה ודלת שומן, אז מבחינתי היא ממש מושלמת. ולחשוב שכילדה לא יכולתי לגעת בשעועית…איזה פיספוס. אני מפצה על זמן אבוד!

ביום רביעי אני חושבת שנכין פיצה בייגלס. בחנות המפעל של בן אנד ג'ריס (הקרובה למקום מגורי), היה מבצע 4 בייגלס ב5 ש"ח. והיו גם מחיטה מלאה! אז למרות שבדרך כלל אין בייגלס אצלנו בבית, השבוע יש ויש. ואין מושלם מפיצה בייגלס. אולי אפילו עם פרצופים מזיתים וגמבה.

ביום חמישי אני מקווה להכין סלופי ג'ו– בגירסה צמחונית, עם פתיתי סויה במקום בשר טחון.

שבוע טוב, ובתאבון!

להשאיר תגובה

הזינו את פרטיכם בטופס, או לחצו על אחד מהאייקונים כדי להשתמש בחשבון קיים:

הלוגו של WordPress.com

אתה מגיב באמצעות חשבון WordPress.com שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת גוגל

אתה מגיב באמצעות חשבון Google שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Twitter

אתה מגיב באמצעות חשבון Twitter שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

תמונת Facebook

אתה מגיב באמצעות חשבון Facebook שלך. לצאת מהמערכת /  לשנות )

מתחבר ל-%s