אודות

שלום, שמי חנה, ואני מכורה למטבח.

מאז שהתחלנו להכין בראוניז בגיל 9, לא הפסקתי לערבב, ללוש, להרתיח ולהקדיח מכל הבא ליד.

זכורה במיוחד הטראומה מכיתה ו', כאשר ניסיתי להכין טבעות בצל לבד. לא ידעתי שאסור לכסות סיר עם שמן במכסה, ולהבה עלתה השמיימה וצבעה חצי בית בגווני פחם. אבל אל דאגה- משם יכולתי רק להשתפר.

אז אמנם אני אוהבת לבשל, אבל אני לא אוהבת לבלות שעות במטבח. ארוחה אידאלית בעיני לוקחת 5-10 דקות "עבודה פעילה" (לא כולל הזמן שלוקח לתנור, לכיריים או למקירוגל להמשיך את מה שהתחלתי), והיא תהיה בריאה, כיפיית וגם טעימה לפחות לרוב המשפחה. כשיש 4 ילדים, מוגזם לצפות שכולם יאהבו הכל, אבל אם הרוב שמח, אני מרוצה.

חוץ מלבשל אני עושה עוד אי אילו דברים: עורכת דין בזמני החופשי, וגם אישה, אמא, קוראת נלהבת (לא רק על אוכל, אבל גם), אוהבת להתעמל וגם לטייל כשאפשר. וכשאי אפשר- מטיילת דרך האוכל. מכורה, כבר אמרתי?

כתיבת תגובה